Vanaf september 2024 combineren ScoliX en Infinite Financieel hun passie om van belangrijke meerwaarde voor de onderwijssector te kunnen zijn. Dit doen wij door onze krachten te bundelen voor tijdelijke oplossingen op het vlak van financiën en bedrijfsvoering.

Wat betekent dit voor jou als opdrachtgever?

Als opdrachtgever maak je in korte tijd kennis met gekwalificeerde interim-professionals én ondersteunen wij je tijdens het proces van inhuur. In periodieke monitorgesprekken tussen jou, Infinite Financieel en de interim-functionaris zorgen wij ervoor dat je altijd goed geïnformeerd bent over de voortgang van de opdracht. Daarnaast worden de risico’s van inhuur afgedekt en ontvang je vanuit ScoliX contracten met een duidelijke omschrijving van opdracht en opbrengsten, tegen marktconforme tarieven. ScoliX is lid van de Raad van Interimmanagement (RIM) en op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving rondom interim bemiddeling, zoals de Wet DBA en de invoering van de Wet VBAR.

Bovendien zorgt de mondelinge intake met interim-professionals door ScoliX ervoor dat je altijd een professional voorgedragen krijgt die naadloos aansluit op de opdracht en jouw specifieke behoeften.

Door deze samenwerking krijgt bovendien de interim-functionaris toegang tot vakinhoudelijke begeleiding van experts van Infinite Financieel. Dit betekent dat alle kennis bij Infinite Financieel op het gebied van financiën en bedrijfsvoering ten dienste van jou als opdrachtgever staat.

Een beproefde samenwerking

ScoliX en Infinite Financieel werken al vier jaar succesvol samen. Wat begon met de vraag van Infinite Financieel aan ScoliX om adviseurs te werven voor hun team, is uitgegroeid tot een sterke samenwerking waarin beide partijen hun krachten bundelen voor de onderwijssector. Beide bedrijven zijn experts in hun vakgebied, de een op bedrijfsvoering en financiën, de ander op het gebied van interim-bemiddeling, werving- en selectie, leiderschap en governance. Beide organisaties hebben teams van vergelijkbare grootte, een gelijke bedrijfscultuur waarin ze zich richten op de inhoud en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Deze samenwerking stelt ons in staat om de onderwijssector nog beter te bedienen.

Lees verder

Interim

Veilig interim-inhuur in 2025

Van alle kanten horen en lezen we over onrust op de interim-markt in verband met…
Blog

Interimmers: ‘de combi inhoudelijke expertise en menselijke maat bij ScoliX is uniek’.

U heeft plotseling behoefte aan een interim-leidinggevende. Er is haast bij, maar u wilt ook…
Blog

Zo matchen wij de juiste interim-manager onderwijs

U heeft plotseling behoefte aan een interim-leidinggevende. Er is haast bij, maar u wilt ook…