Nora is in het dagelijks leven programmamanager Vrouwen naar de Top en teamleider Arbeid bij de directie Emancipatie van het ministerie van Onderwijs.

Haar werkend leven draait sterk om arbeidsmarkt en de kansen en hobbels die zich daarbij voor doen. Ze vindt het belangrijk dat mensen kansen krijgen om hun wensen en potentieel te realiseren en ziet dat er wat dat betreft nog een wereld te winnen is als het gaat om meisjes en vrouwen. Zien zij hun kansen? Zien die sterke werkende vrouwen wiens voorbeeld zij kunnen volgen?
Het onderwijs vervult daarbij een belangrijke rol. Welk beeld geven we meisjes mee, in de lessen in de klas én als arbeidsmarktsector?

Nora vindt het inspirerend dat ScoliX er bewust op uit is om met een Raad van Inspiratie vanuit een brede blik naar het onderwijs te kijken en ze draagt daar graag aan bij: Onderwijs in het hart van maatschappelijke ontwikkeling en verandering.

Meer informatie? Neem contact op

Bent u als (leidinggevend) onderwijsprofessional benieuwd naar de ontwikkelingen op uw vakgebied? Of bent u gericht of oriënterend op zoek naar een volgende stap?