Marcel L. Bos

sr. consultant & directeur

“Vernieuwing is geen diskwalificatie van het verleden maar de kwalificatie van de toekomst.”

Marcel L. Bos is een ervaren consultant/recruiter, projectleider en bestuurder.

Marcel L. Bos is een ervaren consultant/recruiter, projectleider en bestuurder. Met zijn recente ervaring als lid kwaliteitscommissie VTOI/NVTK, de certificeringscommissie Schoolleidersregister PO en de klankbordcommissie Schoolleidersregister VO verbindt hij praktijk, netwerk, expertise en zijn belangstelling voor onderwijsbeleid. Hij begon zijn loopbaan als docent in het voortgezet en middelbaar en hoger beroepsonderwijs (pabo). Voor hij ScoliX op de kaart zette, verdiende hij zijn sporen bij de Vereniging Hogescholen, Verus en de Federatie Christelijke mbo.

Opdrachtgevers waarderen Marcel als vindingrijk netwerker, verbinder en proactief adviseur. Dankzij zijn achtergrond in de godsdienstwijsbegeerte en politicologie heeft hij een bijzonder oog voor grote lijnen, analyses, achterliggende visies en voor wat mensen ten diepste beweegt. Hij is steeds op een betrokken wijze op zoek naar ambities, talent en de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Meer informatie? Neem contact op

Bent u als (leidinggevend) onderwijsprofessional benieuwd naar de ontwikkelingen op uw vakgebied? Of bent u gericht of oriënterend op zoek naar een volgende stap?