Uncategorized

Materiaal van de conferentie ‘Het Schoolleiderstekort’ 10 maart 2023

By maart 21, 2023mei 15th, 2023No Comments

De conferentie over het schoolleiderstekort, wat was het een mooie eerste editie. Ontzettend bedankt voor jullie komst! We hopen dat jullie net zo enthousiast waren als wij die dag. In oktober hosten we er nog een, ben je er dan weer bij? 

Op deze pagina vind je al het materiaal van de conferentie over het schoolleiderstekort. Van onze Powerpoint, tot het aanvullend onderzoek van Janneke en extra informatie over het pre-assessment van SLIM assessments. Scroll verder om alles in te zien en te downloaden! 

ScoliX

Thijs Conijn was onze eerste spreker. Onze senior consultant en partner gaf ons inzichten in cijfers over het schoolleiderstekort. Onze PowerPointpresentatie van de hele middag, plus het verslag van de dag, vind je hieronder. 

Presentatie ScoliX conferentie
Lees hier het verslag van de dag

Janneke Oostrom

De keynote spreker van de dag was prof. dr. Janneke Oostrom, hoogleraar arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Alle informatie over haar bijzondere verhaal vind je in dit informatieblok. Plus het aanvullende onderzoek dat die dag benoemd is, met daarin voorbeeldvragen die je kunt stellen in plaats van een motivatiebrief! 

Presentatie Janneke Oostrom
Website Janneke Oostrom
Artikel Schimtt en Kunze
Artikel Garcia Izquierdo
Artikel Michael Mount et al

SLIM assesments

De derde aan laatste persoon die aan het woord was, was Pim van Bel, mede-eigenaar van, en assessmentspecialist bij SLIM Assessments. Aan het einde van de dag vroegen velen van jullie voor extra informatie over dit pre-assessment. Je kan dit nu hieronder downloaden! 

 

Pre-assesment SLIM en ScoliX

Bedankt voor je komst en tot de volgende keer!