Franka Bremmer

Medewerker Bedrijfsbureau

“Plezierig en accuraat contact is de basis voor succes. Het ‘accuraat’ heeft betrekking op zorgvuldigheid, belangrijk bij het werken met cijfers, zodat alle gegevens kloppen. Het ‘plezierig’ slaat op mezelf; door prettig contact kom ik het beste tot mijn recht, en daarmee ook mijn werkzaamheden. Zo lever ik de beste kwaliteit!

Torso profielfoto van franka bremmer

Mijn functie bij ScoliX

Dag! Bij ScoliX ben ik verantwoordelijk voor het factureren van de werkzaamheden van de consultants. Ik maak interim-contracten op, lever deze bij de interimmers en opdrachtgevers aan, en hou in de gaten of alle documenten getekend binnenkomen. Dat doe ik overigens ook voor consultancy en search. Daarnaast lever ik voor onze eigen medewerkers de salarisgegevens aan. Verder doe ik nog wat kleine voorkomende werkzaamheden. Kortom: ik verzorg de spreekwoordelijke administratieve achterkant!

Het resultaat van mijn werk

Omdat ik erop toezie dat overeenkomsten tot het uitvoeren van een opdracht schriftelijk worden vastgelegd, worden alle afspraken goed gewaarborgd. Een ander resultaat is dat iedereen op tijd betaald wordt; zowel de interimmers, als onze medewerkers, als ScoliX zelf door onze opdrachtgevers. Ik hou namelijk ook in de gaten of onze facturen op tijd betaald worden.

Mijn kracht

Ik ben betrokken, bedachtzaam en accuraat in mijn werkzaamheden. Daarbij heb ik in het bijzonder oog voor de ander; ik stuur bijvoorbeeld onze interimmers altijd een berichtje als ik de factuur heb ontvangen, maar ook als de factuur nog niet ontvangen is om even te checken of dat klopt. Die waardering krijg ik ook van ze terug en dat is fijn! Collega’s kunnen van me op aan. Ik ben een rustige collega met humor!

Wat de klant krijgt

Zoals gezegd, hebben zowel de interimmers als de opdrachtgevers aan mij iemand die de overeenkomsten waarborgt en zorgt voor tijdige verwerking van facturen. Ik sta ze altijd vriendelijk te woord.

Waarom ScoliX

Met mij heeft ScoliX iemand in huis die betrokken is bij het onderwijs. Hiervoor heb ik namelijk de PABO gedaan, maar ook een secretaresseopleiding. Ik heb zowel in het onderwijs gewerkt, als in de (financieel) administratieve hoek bij o.a. een consultancybedrijf. En dat is een perfecte mix voor mijn werkzaamheden hier!

Ik vind ScoliX een leuke werkgever wegens de fijne sfeer op de werkvloer en de collega’s; dat is voor mij heel belangrijk. En niet in de minste plaats om het werk zelf! Ik ben tevreden met de taken die ik uitvoer en vind het fijn als ik een administratieve bijdrage kan leveren.

Buiten ScoliX om

Ik hou van lekkere etentjes met de familie of met vriendinnen. Ik heb een gevarieerde smaak, maar in het bijzonder hou ik van de Japanse keuken! Sushi of teppanyaki, allemaal heerlijk. Bordspellen en escape rooms vind ik ook heel leuk; dat zit ‘m in die uitdaging van puzzelspellen. Verder hou ik van sporten in de sportschool; dat geeft me energie. En mijn favoriete vakantieland ten slotte, is Frankrijk! Voornamelijk vanwege die bourgondische levensstijl daar.

Meer informatie? Neem contact op

Bent u als (leidinggevend) onderwijsprofessional benieuwd naar de ontwikkelingen op uw vakgebied? Of bent u gericht of oriënterend op zoek naar een volgende stap?