Bruno Spoor

Marketeer

“Door ScoliX te laten groeien, groeit onderwijs ook. Daar geloof ik echt in! Ik heb namelijk gezien dat ScoliX boven alles voor kwaliteit gaat, dat staat bij ons als eerste op de lijst. Als cijfers tegenvallen, of de juiste match wordt niet gemaakt, zijn we oprecht teleurgesteld. Dus onderwijs groeit, als ScoliX ook groeit.”

torso profielfoto bruno spoor

Mijn functie bij ScoliX

Hoi! Ik ben online marketeer en brand manager. Dat betekent dat ik me bezighoud met de uitstraling van ScoliX naar buiten toe, op het gebied van o.a. campagnes voeren, creatives maken en strategische plannen opstellen. Ik bewaak koersen, maak workaids en begeleid collega’s in onze marketingkoers. In mijn functie zit ook veel data-analyse. Mijn werk is dynamisch; er verandert elke dag wel iets!

Het resultaat van mijn werk

Ik creëer inzicht in wat we daadwerkelijk aan het doen zijn, en hoe we vanuit daar kunnen groeien en ons bedrijf effectiever kunnen maken. Door cijfers te presenteren en te zeggen: “Dit hebben we gedaan, dit was het effect, en dit was daarvan het resultaat”, kan ik de vraag stellen: “Is dit dan wat we willen doen?” Op die manier kunnen we prioriteren: blijkt een bepaalde aanpak effectief, krijgt die dus voorrang.

Mijn kracht

Ik weet wie ik ben, wat ik kan en heb mijn kennis paraat. Zo ben ik bijvoorbeeld heel zelfstandig en kan ik mijn eigen werkomgeving en taken inrichten. Ik heb een ondernemersdrang en -visie: de mogelijkheid om een pad uit te zetten. Verder ben ik een uitzondering in de marketingwereld; ik denk niet vanuit ROI (return on investment), maar vanuit kwaliteit van de organisatie. Zowel ScoliX als ik willen dat de boventoon laten voeren en daarin voel ik me thuis.

Wat de klant krijgt

Na de middelbare school heb ik de PABO gedaan maar dat bleek niet mijn pad. Ik ben daarna Commerciële Economie gaan studeren en tegelijkertijd gaan werken als o.a. Field Marketeer. Tijdens mijn minor ‘Search Engine Optimization’ wist ik: hier wil ik mee verder! Voor mijn eerste opdrachtgever mocht ik de complete digitale marketing optuigen en ik bleek er goed in te zijn. Vervolgens heb ik dat voor meerdere bedrijven gedaan. Dat ik zowel ervaring in het onderwijs als in de marketing heb, is dus een perfecte combinatie voor deze functie!

Waarom ScoliX

Mijn sollicitatiegesprek was bijzonder; in Inge haar achtertuin. Dat sprak me aan, en door het gesprek zelf wist ik meteen dat hier de komende jaren genoeg werk voor mij ligt. Voor het uitvoeren van dat werk geven ze me zoveel vertrouwen! Ik vind ScoliX een non-autoritaire organisatie. Dat past bij mij en daarin kan ik me aarden. Ik mag hier in alle vrijheid mijn kunstje doen en dat is waarom ik hier werk.

Buiten ScoliX om

Ik geniet van sociale activiteiten: met vrienden een avondje spelletjes spelen, of uit eten of naar de kroeg gaan. Van reizen word ik ook heel blij als ik wat kan gaan zien en beleven. In mijn vrije tijd brouw ik bier en speel ik tennis. Waar ik stiekem ook van kan genieten: eerst mijn hele huis schoonmaken, en wanneer alles lekker fris ruikt, op de bank een serietje kijken. Heerlijk!

Meer informatie? Neem contact op

Bent u als (leidinggevend) onderwijsprofessional benieuwd naar de ontwikkelingen op uw vakgebied? Of bent u gericht of oriënterend op zoek naar een volgende stap?