Thijs Conijn

sr. consultant & partner

“Vertrouwen is de basis.”

Thijs werkt vanuit een rijke ervaring binnen het primair- en speciaal onderwijs met nuchterheid en enthousiasme aan ‘goed geleid onderwijs’.

Vanuit de kernwaarden vertrouwen en verantwoordelijkheid legt hij een basis voor een goede samenwerking en duurzame klantrelatie. Door zijn open en nieuwsgierige houding is hij in staat tot de kern van de vraag te komen en samen met zijn opdrachtgever op zoek te gaan naar het antwoord, waarbij het af en toe best even mag schuren. Als kritische sparringpartner op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau daagt hij uit om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken, anders te denken en duurzame oplossingen te bedenken. Hij richt zich in zijn advieswerk op onder andere duurzame kwaliteitsverbeteringen, IKC ontwikkeling, imagoverbetering, (netwerk)governance en Strategical Aligned Behaviour.

Door zijn analytisch vermogen vormt Thijs zich snel een beeld van de context van een vacature en zoekt bij kandidaten naar de toegevoegde waarde: “Wie ben je, wat kun je en welk verschil ga jij maken?”.

Thijs heeft een nevenrol als extern assessor bij SLIM Assessments. Als een schoolleider opgaat voor herregistratie in het Schoolleidersregister PO, kan Thijs optreden als extern assessor.

Meer informatie? Neem contact op

Bent u als (leidinggevend) onderwijsprofessional benieuwd naar de ontwikkelingen op uw vakgebied? Of bent u gericht of oriënterend op zoek naar een volgende stap?