Petra Buiteman

Medewerker Backoffice

“Energie halen uit het samenwerken en gebruik maken van elkaars professionaliteit. Aan de ene kant heb je de frontoffice die daadwerkelijk de wervingen doet, aan de andere kant de backoffice die de achterkant regelt van het selectieproces. Door elkaars professionaliteit te gebruiken, blijf je een goed team en een bedrijf dat werkt. In die zin gaat professionaliteit verder dan alleen een diploma en werkzaamheden, zoals mijn professionaliteit ook verder gaat dan mijn werkervaring!”

portret petra buitenman

Mijn functie bij ScoliX

Hoi! Ik ondersteun de administratieve kant van werving en selectie. Denk aan telefonisch contact met opdrachtgevers, mensen uitnodigen voor gesprekken en agendabeheer. De mate van dat beheer wisselt per consultant; de ene doet het zelf, de ander laat zich volledig ondersteunen. Daarbij zet ik onze vacatures op onze website, regel ik vergaderruimtes, zorg ik voor het telefoon- en mailverkeer en hou ik ons CRM-systeem up-to-date.

Het resultaat van mijn werk

Mijn werk levert rust, tijd en overzicht op voor mijn collega’s. Vanuit mijn rol weet ik heel veel over het reilen en zeilen van ScoliX. Dat helpt de consultants; zij kunnen zich dan bezighouden met hun kerntaak. Het is voor hen fijn om datgene wat niet perse consultant- of eigen werk is, bij iemand anders neer te kunnen leggen.

Mijn kracht

Ik ben betrokken bij het werk van de consultants en vind het fijn om te weten waar ze zich mee bezighouden. Als we samen lunchen en de consultants vertellen waar ze zijn geweest, dan vind ik dat niet alleen leuk om te horen, maar ook belangrijk en neem ik mee in mijn verdere werk. Ik ben zorgvuldig, communiceer helder en ben flexibel ingesteld naar zowel kandidaat als opdrachtgever.

Wat de klant krijgt

Na mijn opleiding als Diëtiste en Medisch Secretaresse, begon ik mijn carrière voor een manager in het VU ziekenhuis. Daarna volgden diverse werkgevers en heb ik o.a. gewerkt als secretaresse en projectondersteuner. Vanuit mijn werkervaring heb ik geleerd dat als je heel goed weet wat je leidinggevende doet, je beter in kan springen op zaken die komen. Je weet waar de prioriteiten liggen; of je dat telefoontje echt moet doorzetten of niet. Dat is wat ik meeneem in mijn werk hier!

Waarom ScoliX

In juli 2018 ben ik bij ScoliX gestart. Ik zat in de trein toen ik deze vacature op LinkedIn zag en vond de functie te leuk om ‘m te laten gaan. Voor mij wordt werkplezier grotendeels bepaald door de mensen met wie ik werk. Op de backoffice is het gezellig, ik voel me hier thuis en ga fluitend naar mijn werk. Zowel mijn eigen werk, als het hele werving- en selectieproces, vind ik leuk, zinvol en interessant.

Buiten ScoliX om

Ik word blij van familiedingen: verjaardagen, kerstdiners, pinksterweekenden, enzovoorts. Ik ben een familiedier en heb het samenzijn van huis uit meegekregen. Ik kan eveneens erg genieten van afspraken met vrienden of een fietstochtje, maar ben ook vaak met een boek op de bank te vinden.

Meer informatie? Neem contact op

Bent u als (leidinggevend) onderwijsprofessional benieuwd naar de ontwikkelingen op uw vakgebied? Of bent u gericht of oriënterend op zoek naar een volgende stap?