Passend Onderwijs IJmond

“Hulp bij voorbereiding en keuze baan”

Logo passend onderwijs ijmond

In vergelijking met andere bureaus heb ik de begeleiding van ScoliX ervaren als echt onafhankelijk in de selectiegesprekken. Het ScoliX Contextdocument gaf me als sollicitant een ‘kijkje in de keuken’van de organisatie. Dat hielp me in mijn voorbereiding en mijn keuze voor deze baan. Ook was de communicatie over de hele procedure altijd zorgvuldig en compleet. Alle lof.

Referenties van:

Peter Truijens, directeur

Organisatie:

Samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond (PO)

Opdracht:

werving directeur samenwerkingsverband

Periode:

2016

Meer over search?
Lees verder

Wij evalueren elke opdracht,
mét onze opdrachtgever.

Filter

ReferentiesReferenties Search

Directeur Educatieve Academie voor Viaa

“Kennis van zaken, met antenne voor identiteit.”