Olaf McDaniel

consultant/recruiter

“Goed onderwijs begint bij goede leidinggevenden.”

Dr. Olaf McDaniel heeft meer dan 20 jaar ervaring als consultant en onderzoeker voor onderwijsinstellingen in het po, vo, mbo en hbo.

Hij begeleidde vele innovatie-trajecten en stond scholen met raad en daad bij in bestuurlijke vraagstukken en op het gebied van onderwijskwaliteit, personeelsbeleid en financiën. Daarnaast deed hij veel opdrachten voor de sectorraden: projectleider bij de oprichting PO-Raad, de opzet van ‘Vensters voor Verantwoording’ voor de VO-Raad en diverse trajecten voor de MBO-Raad gericht op de versterking van professionaliteit van docenten en management.

Olaf is toezichthouder in de kinderopvang, in het mbo en actief in het openbaar bestuur. Hij staat bekend als een out-of-the-box denker, creatieve probleemoplosser, een ervaren en deskundig onderzoeker, variërend van functieomschrijvingen tot big-data-onderzoek.

Door zijn brede kennis en ervaring is Olaf een plezierige en uitdagend-kritische gesprekspartner en consultant voor executive search.

Meer informatie? Neem contact op

Bent u als (leidinggevend) onderwijsprofessional benieuwd naar de ontwikkelingen op uw vakgebied? Of bent u gericht of oriënterend op zoek naar een volgende stap?