Marcel van der Linden

consultant/recruiter

“Betekenis loont altijd.”

Marcel van der Linden heeft ruime ervaring binnen een breed spectrum van het onderwijs en vanuit diverse rollen.

Hij was onder meer directeur, adviseur, interim manager en lid college van bestuur. Als gedreven onderwijsadviseur ontwikkelde hij o.a. trajecten voor (zeer) zwakke scholen, begeleidde hij cultuurveranderingstrajecten, coachte hij leidinggevenden in complexe onderwijskundige processen en versterkte hij bestuurlijke effectiviteit.

Zijn kracht zit in zijn scherpe analyses en het snel overzien en doorzien van processen. Met zijn analyses helpt hij mensen en organisaties verder. Hij is een toegankelijke gesprekspartner en maakt graag het verschil: aandacht voor de klant, die graag terugkomt omdat ze gehoord en gezien zijn.

Marcel houdt zich bij ScoliX vooral bezig met de begeleiding van werving- en selectietrajecten. In zijn rol als leidinggevende en (interim) bestuurder heeft hij hiermee ruime ervaring opgedaan. Belangrijke drijfveren in zijn werk zijn de inzet op duurzame relaties, een bijdrage leveren aan betekenisvolle organisaties en het vinden van de juiste, betrokken mensen die het verschil maken. Marcel is ervan overtuigd dat betekenisvolle organisaties met een duidelijke identiteit de toekomst hebben. Omdat betekenis altijd loont.

Meer informatie? Neem contact op

Bent u als (leidinggevend) onderwijsprofessional benieuwd naar de ontwikkelingen op uw vakgebied? Of bent u gericht of oriënterend op zoek naar een volgende stap?